Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Badjas heren


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Badjas heren, ook voor stoere mannen!

Wie denkt dat badjassen alleen voor vrouwen en kinderen zijn? Tegenwoordig is de badjas heren ook typisch een mannending. Thuis voor na de douche, op een koude zondagochtend of voor mee naar een wellness-centre, bij zulke gelegenheden is een badjas heren onmisbaar. De heren badjas is verkrijgbaar in stoere kleuren of met een mooie print. U kunt ook kiezen voor een capuchon of een heerlijk warme sjaalkraag. Voor iedere man is wel een passende heren badjas te vinden!

 

Badjas heren nu ook in kimono

Ook voor de man is de kimono badjas heren een echte aanrader. Het model van deze badjas heren is afgeleid van de Japanse kimono en is te herkennen aan een aantal bijzondere punten. De mouwen van deze kimono heren badjas zijn iets korter (vaak driekwart), de kraag ontbreekt en de heren badjas is meestal gemaakt van een glimmende stof met veel illustraties. Dus wilt u zich helemaal wanen in Aziatische sferen? Dan is de kimono  badjas heren echt iets voor u.

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze collectie heren badjassen? Wij hebben alvast de maten voor u op een rij gezet.

 

Badjas heren in mooie modellen

Zoekt u een badjas heren? Dan hoeft u niet verder te zoeken! BeterGoed heeft herenbadjassen in diverse modellen, kleuren en dessins. Zo vindt u altijd een badjas heren die bij u past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan badjassen met een bijzondere sjaalkraag, of met een lekker warme capuchon. Ook kunt u kiezen uit verschillende patronen, zoals een herenbadjas in een effen kleur of een badjas met een ruit of streep. Pas uw aankoop geheel aan op uw eigen smaak en stijl. Ook kiest u uiteraard voor het model dat voor u het meest praktisch is. Wilt u bijvoorbeeld een badjas die op de enkel valt, op de knie, of kiest u liever voor een badjas in kimono-uitvoering? Het kan allemaal met het ruime assortiment van BeterGoed.nl.

Badjas heren populair

De badjas is bezig aan een flinke opmars bij mannen. Vroeger was badjas heren nog puur functioneel, vandaag de dag mag ook de man gezien worden met een mooie badjas. Twijfel dan ook niet over de aankoop van een badjas, want u bent niet de enige! Wij van BeterGoed zijn ervan overtuigd dat u zeker een prachtige herenbadjas bij ons kunt vinden. Heeft u nog vragen over de badjas of over de maat? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke klantenservice staat u maar wat graag te woord!

 

Het goede van een heerlijke badjas voor heren…

Na een drukke dag bent u wel toe aan een rustige avond. Een comfortabel zittende heren badjas doet u alvast in een ontspannen sfeer belanden.

 

Mannen mogen gezien worden met een heren badjas

De heren badjas is ook onder de mannen bezig aan een echte opmars. Eerder was de heren badjas nog voornamelijk een functioneel artikel. Tegenwoordig wil de man ook een stijlvolle heren badjas in zijn kast hebben hangen. 

 

Uw heren Badjas snel en voordelig. Dat is onze service

Wij verzenden al onze bestellingen heren badjassen met DHL. Daarbij hanteren wij de enorm scherpe prijs van € 4,95. Als u vandaag nog voor 16.00 uur heren badjassen besteld, dan verzenden wij uw badjas heren nog dezelfde dag.