Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Herenbadjas van badstof

Badstof badjassen voor echte heren


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Badstof herenbadjas

Een badstof badjas is uitermate geschikt om te gebruiken in de sauna of wellness center. Badstof neemt veel vocht op waardoor u minder vochtig of klam aan zult voelen. Bij BeterGoed in de webwinkel en fysieke winkel in Den Hoorn verkopen wij badstof badjassen van de merken, Beco, Rits Royal, Playwater, Jorzolino en Benetton. Stuk voor stuk merken die garant staan voor kwaliteit. Zo hebben wij verschillende badstof badjassen voor wat betreft dikte van de stof. De kwaliteit (stofgewicht) van een badstof badjas wordt aangeven in gr/m². Hoe meer gr/m², hoe dikker en zwaarder de badstof.

 

Jorzolino en Beco herenbadjas

Zo heeft de badstof herenbadjas van het merk Jorzolino een stofgewicht van 280 gr/m² en de herenbadjas van het merk Beco 430 gr/m². Zo ziet u hier dus grote verschillen in het gewicht per m². Het is vaak aan de gebruiker waar de voorkeur naar uit gaat. Sommige mensen houden niet van een zware badjas en kiezen voor een lichtere vaak iets soepelere stof om te genieten in de sauna of gewoon thuis op de bank. Onze collectie badstof badjassen bestaan uit vele soorten en maten. Met name de kleur is belangrijk om uit te kunnen kiezen. Bij BeterGoed vindt u onder andere de kleuren blauw, Zwart, bruin, paars en wit in de webwinkel. Uiteraard naast deze kleuren nog veel meer keus. Verder kunt u kiezen uit een badstof badjas met sjaalkraag of capuchon. Dit is ook weer smaak verschillend. Een capuchon is zeer handig voor mensen met lang haar. Met nat haar in de capuchon kunt u zonder kou te vatten van de ene ruimte naar de andere lopen. Met name in een wellness center verschillen de temperaturen nog al eens van de verschillende ruimtes. Kortom zo ziet u dat er voor iedereen wel een badstof badjas te vinden is.

 

Koploper in Nederland en Belgie op het gebied van herenbadjassen

BeterGoed is koploper op het gebied van badjassen in Nederland en België en vernieuwd haar collectie regelmatig. Het is daarom dan ook raadzaam om af en toe eens naar onze nieuwe badjassen te komen kijken. Vindt u het leuk om uw naam of logo te laten borduren op uw badjas? Ook dit is mogelijk bij BeterGoed, voor een klein bedrag meer heeft u een badjas voorzien van uw naam zodat u nooit meer de verkeerde badjas pakt als u uit het water komt. Voor meer informatie over borduren kunt u contact met ons opnemen.