Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Heren badjas fleece

Heerlijk warme fleece badjas


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Fleece herenbadjas

Bent u toe aan een nieuwe badjas maar weet u nog niet van welke stof deze gemaakt moet zijn? Bij BeterGoed.nl hebben wij badjassen gemaakt van Badstof (katoen) en Fleece. Een fleece herenbadjas is gemaakt van Polyester en is heerlijk warm. Ook is de stof Polyester enorm soepel zodat u heerlijk kunt genieten van een fleece badjas. Een fleece badjas is wat minder geschikt voor in de sauna omdat deze minder vocht opneemt dan bijvoorbeeld een katoenen badjas. Een fleece badjas is ideaal voor thuis op de bank in de koude wintermaanden. U zult het nooit meer koud hebben met zo’n badjas. Veel mensen geven aan dat zij “wonen” in hun fleece badjas. In de webwinkel van BeterGoed vindt u Badjassen gemaakt van polyester voor zowel heren als dames. Vele leuke kleuren en modellen zullen de keuze moeilijk maken. Zo hebben wij de heren badjas Biking red van het merk Paul Hopkins. Een mooie gestreepte fleece badjas van prima kwaliteit.

 

Ook voor dames een heerlijke fleece badjas

Voor dames hebben wij bijvoorbeeld de badjas “panter” van het merk Medaillon. Een zeer leuke en veel verkochte dames badjas. De stofdikte van een badjas wordt aangegeven met gr/m². Hoe meer gr/m² hoe hoger de kwaliteit van de badjas. De zojuist genoemde panterbadjas heeft een stofdikte van 260 gr/m². Een goede keuze dus om deze badjas te kopen. Dit zijn maar enkele voorbeelden uit onze collectie en wij nodigen u graag uit om even een kijkje te nemen bij al onze badjassen.

 

Onze fleece badjassen direct uit voorraad leverbaar

Onze badjassen worden direct uit voorraad geleverd, dus u kunt de volgende dag al genieten van die heerlijk warme fleece badjas.