Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Badjas unisex


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Unisex badjassen voor zowel hem als haar

 

Gezellig gezamelijk naar de sauna en laten zien dat jullie bij elkaar horen. Samen in dezelfde badjas, eventueel voorzien van een naam of logo. Of gewoon lekker thuis voor de buis helemaal op elkaar afgestemd. Met een unisex badjas hoort u zeker bij elkaar. Deze badjassen zijn er zowel voor heren als voor dames. Stoere badjas voor hem, elegante badjas voor haar. Het kan allemaal!

 

Uw badjas morgen al in huis

 

Stel dat u morgen een badjas aan wil doen. Bestel dan voor 16.00 uur en u kunt de volgende dag al uw badjas in ontvangst nemen. Bestelt u daarnaast voor meer dan € 65,-, dan rekenen wij geen verzendkosten. Wij vinden dat de aankoop van een badjas met enige service gepaard moet gaan. Daarom staan wij voor een snelle levering, tegen een scherpe prijs.


Over de badjas en zijn vele voordelen


Een badjas is een handig kledingstuk die kan worden gedragen door mannen vrouwen en kinderen. Een badjas wordt vaak gedragen over ondergoed een pyjama of andere kleding. Badjassen worden vaak gedragen na het douchen of rond een zwembad of wellness center. Een badjas is ook heerlijk voor als het koud is. Omdat de badjas vaak lekker ruim is kan deze tijdens de koude dagen ook gedragen worden over de kleding. Een badjas of zoals hij ook wel genoemd wordt een kamerjas heeft een open voorkant en wordt gesloten met een centuur, knopen of een rits. De badjas is bijvoorbeeld erg handig bij het opstaan uit bed. De badjas is snel aangetrokken en dichtgemaakt waarna u zich toch gekleed door het huis kunt begeven. Een badjas is gemaakt van badstof, katoen of polyster. De soort stof is afhankelijk van waarvoor u de badjas gaat gebruiken. Gaat u met de badjas naar de sauna dan is het belangrijk dat de badjas van absorberend materiaal is gemaakt zoals bijvoorbeeld badstof. Een badstof badjas neemt heel goed water op waardoor het lichaam gedroogt wordt. Badjassen worden meestal gemaakt van katoen (badstof) of Fleece (polyester). Katoen is een vezel die bestaat voor een groot gedeelte uit cellulose.
De eigenschap van cellulose is dat het veel vocht op neemt. Vandaar dat een badjas van katoen gebruikt kan worden voor in de sauna, het wellness center of bij het zwembad. Ook is een katoenen badjas erg handig op vakantie als u naar een warm land toe gaat. Het transpiratie vocht tijdens het warme weer wordt erg goed opgenomen.