Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Glazendoek

Glazendoek


Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De glazendoek / poleerdoek bij BeterGoed

 

Een glazendoek / poleerdoek is een speciale doek voor het afdrogen en poleren van glazen. Met een glazendoek / poleerdoek is vlekvrij afdrogen geen enkel probleem meer en uw glaswerk wordt blinkend schoon. Als u een afwasmachine gebruikt, krijgt u altijd te maken met vervelende kalkaanslag op glazen. Met een speciale linnen glazendoek van BeterGoed.nl zijn die vlekken verleden tijd. U kunt uw wijnglazen, frisdrankglazen, bierglazen en borrelglazen voortaan vlekvrij in de kast zetten. Zorg bij het poleren van de glazen dat u de doek het werk laat doen en voorkom zoveel mogelijk aanrakingen met de hand. Uw handen zijn voorzien van een vetlaagje en dat veroorzaakt snel vlekken op glaswerk. De glazendoek is daarnaast ook geschikt om bestek en servies te poleren. Wie wil er nou niet zo’n handige poleerdoek / theeddoek?
 

Diverse glazendoeken / poleerdoeken

Op zoek naar een mooie glazendoek of poleerdoek? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle glazendoeken. Bij ons vindt u diverse doeken van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Het materiaal dat overwegend gebruikt wordt is: linnen. Een glazendoek / poleerdoek kan 100% uit linnen bestaan, maar ook voor 50% uit linnen en 50% uit katoen. Linnen is duurzaam en zacht. Daarnaast laat het geen pluisjes achter op uw glaswerk en neemt het veel vocht op. Wat dacht u van deze groen/zwart gestreepte glazendoek van 100% linnen? Of heeft u liever een geel/zwarte gestreepte?
 

Profiteer van de vele voordelen van BeterGoed.nl

Als u glazendoeken bestelt bij BeterGoed.nl profiteert u van vele voordelen. Vanaf nu is een bezoek aan de winkel overbodig en bestelt u uw keukentextiel makkelijk en snel op onze website. Online betalen kan veilig met iDEAL of PayPal. Als webwinkel beschikken wij over het Webshop Keurmerk dat garant staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. Wanneer u uw glazendoek of poleerdoek voor 16.00 uur bestelt, wordt de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd. Wij zijn de expert op het gebied van keukentextiel, badtextiel en saunatextiel en helpen u graag verder!