Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Thee- en Keukendoek set

Thee- en Keukendoek set


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Theedoek en keukendoek als set

Bent u ook op zoek naar textiel voor in de keuken, van hoogwaardige kwaliteit? Wilt u daarbij kunnen kiezen uit prachtige stoffen en motieven? Dan bent u bij BeterGoed.nl aan het juiste adres. Wij steken veel tijd en moeite in het samenstellen van ons assortiment, zodat iedereen hier kan slagen voor de juiste theedoek en keukendoek. Stoere patronen, warme kleuren, vrolijke figuren, u vindt alles in ons uitgebreide aanbod. Daarnaast zijn onze theedoeken en handdoeken voordelig geprijsd en profiteert u bij het bestellen van onze uitstekende service. Wanneer u op zoek bent naar een theedoek van een bekend merk, zoals Elias, Jorzolino of Double Dutch, dan zit u goed in onze webshop! Laat u verrassen door de prachtige sets die voor u eenvoudig te bestellen zijn.

 

Theedoeken en keukendoeken zowel handig als aantrekkelijk

Een keukenset uit het assortiment van Betergoed.nl is goed voor een aantal dingen. Allereerst moet u de set bestaande uit een theedoek en een keukendoek natuurlijk kunnen gebruiken, dat spreekt voor zich. Maar wist u ook dat keukentextiel een bijzondere uitstraling kan hebben, en fungeren als echte eyecatcher? Wie weet krijgt u binnenkort mensen te eten, en wilt u graag indruk op ze maken met een passende theedoek en handdoek. Kies daarom de keukenset die bij u past, met de uitstraling die u prettig vindt.

 

Elias Theedoeken en keukendoeken

De toppers uit ons assortiment zijn de theedoeken en keukendoeken van het merk Elias. Lekkere dikke theedoeken die geschikt zijn voor elke vaat. Ze nemen goed vocht op en zijn stuk voor stuk mooi om te zien. De Elias theedoeken hebben een stofdikte van 440 gr/m² en een afmeting van 65 X 65 cm. De Elias keukendoeken hebben een stofdikte van 500 gr/m² en een afmeting van 60 X 60 cm. Lekker zacht keukentextiel van perfecte kwaliteit. Elias theedoeken koopt u voor vele jaren en gaan nooit vervelen. U koopt pas weer nieuwe Elias theedoeken als de kleuren in uw keuken veranderen.

 

DDDDD theedoeken en keukendoeken

Wie kent ze niet, De Doeken Die Direct Drogen. Mooi keukentextiel welke past in iedere keuken. Mooie dessins en kleuren die uw keuken opfrissen en sfeer brengen. Nooit meer vaat nat wegzetten in de kast met een DDDDD theedoek. Ze drogen uw vaat immers in één keer goed. De DDDDD theedoeken hebben een stofdikte van 235 gr/m² en een afmeting van 60 X 65 cm en de keukendoeken een stofdikte van 400 gr/m² en een afmeting van 50 X 55 cm.

 

Profiteer van onze service

Wij willen u graag zoveel mogelijk tegemoet komen. Dat doen wij onder andere door onze snelle en voordelige verzending van uw theedoeken. Bestelt u op een werkdag, vóór 15.00 uur, dan wordt uw bestelling diezelfde dag nog verzonden. We leveren ook in Duitsland en in België, bovendien hanteren we lage verzendkosten. Heeft u vragen over onze producten, het bestelproces of over ons? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan namelijk graag voor u klaar met antwoorden en advies. Niet alleen voor een mooie keukenset bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor badjassen en strandlakens kijkt u op BeterGoed.nl.