Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Thee- en Keukendoek set

Thee- en Keukendoek set

Een handdoek en een theedoek


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Een keukenset van Elias is kwaliteit

Als er iets is waar Elias bekend om staat, dan is het wel kwaliteit. Wij garanderen u dat de kwaliteit van de keukensetjes in ons assortiment enorm hoog is. Wat Elias belooft, komt Elias ook na. De keukensetjes gaan echt jaren mee. Betekent dit dat u maar één keukensetje van Elias in uw leven koopt? Zeker niet! Wat is leuker dan uw keukensetjes steeds door te wisselen? Zo maakt u iedere keer indruk op uw visite.

 

Een handdoek en een theedoek

De keukensetjes van Elias in ons assortiment bestaan uit een handdoek (keukendoek) en een theedoek. Vandaar de term keukensetje. Elias zorgt ervoor dat de handdoek en de theedoek altijd matchen. Zo hebben wij keukensetjes van Elias in het assortiment met lieveheersbeestjes-print, boeren keukensetjes en keukensetjes waarmee je ook op de boot de show steelt. Wij denken dat er zeker een keukensetje voor u bij zit.

 

Uw keukensetje morgen in huis

Bij een kwaliteitsproduct zoals een keukensetje van Elias hoort ook een service van topkwaliteit. BeterGoed hanteert het principe dat uw keukensetje de volgende dag in huis is, wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt. Uw keukensetje wordt voor verzending met zorg gecontroleerd en goed ingepakt. De keukensetjes van Elias verdienen immers het allerbeste. Twijfelt u nog over een keukensetje? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de keukensetjes van Elias. Wanneer u wel een keuze hebt kunnen maken, dan is het ook mogelijk om een bijpassende glazendoek van Elias te bestellen.