Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Vaatdoek

Vaatdoek


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Een Jorzolino vaatdoek onmisbaar in de keuken

 

De Jorzolino vaatdoek is verkrijgbaar in leuke kleuren die passen in iedere keuken. Leuk te combineren met een Jorzolino theedoek en Jorzolino keukendoek. Voor € 1,99 koopt u al een Jorzolino vaatdoek veilig en snel bij BeterGoed. 

 

Heeft u al voldoende vaatdoekjes is huis?

 

Nergens in huis meer bacteriën en schimmels dan in de keuken. Het ministerie van volksgezondheid is een campagne gestart om te wijzen op de gevaren van vaatdoekjes die meer dan één dag worden gebruikt. Een vaatdoekje bevat dan zoveel bacteriën dat mensen er ziek van kunnen worden. Een Jorzolino vaatdoek is onmisbaar in de keuken maar neem wel elke dag een schone. De vaatdoekjes van Jorzolino zijn gemaakt van 100% katoen dus u kunt deze wassen op een hoge temperatuur zodat alle bacteriën worden gedood.

 

Vaatdoek weetjes

 

Wist u dat een vaatdoek na één dag gebruik 4 miljard bacteriën kan bevatten? (Dit is meer dan op een bril van een openbare toilet)
- Dat elke 15 tot 30 minuten de bacteriën zich verdubbelen?
- Dat als een vaatdoek gaat stinken hij meestal pas wordt vervangen?
- Dat mensen met een hoge opleiding vaak een vaatdoek langer dan een maand gebruiken?
- Dat chloor niet effectief genoeg is om de bacteriën te doden?

Voor iedere dag een andere kleur vaatdoek

 

BeterGoed heeft vele kleuren Jorzolino vaatdoekjes. Erg handig om bijvoorbeeld voor iedere dag een andere kleur te gebruiken. Voor een laag bedrag koopt u een Jorzolino vaatdoek voorzien van mooie kleuren in onze webwinkel BeterGoed.nl. Bestel nu uw Jorzolino vaatdoek en ontvang deze snel in huis.

 

Ook voor Elias theedoeken en DDDDD theedoeken bent u bij BeterGoed aan het juiste adres.

 

Natuurlijk is het erg leuk om een leuke kleur theedoek te gebruiken naast uw vaatdoekje. In onze webwinkel vindt u Elias theedoeken en DDDDD theedoeken in veel verschillende kleuren en dessins. Keukentextiel van hoogwaardige kwaliteit wat staat voor een lange levensduur. Elias theedoeken hebben een groot droogvermogen en zijn lekker dik van stof. De DDDDD theedoeken staan bekend om "De Doek Die Direct Droogt". Een aanrader dus voor in iedere keuken.