Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Onze winkel in Den Hoorn

 MODE- EN LINGERIEWINKEL IN DEN HOORN

 

Wist u dat BeterGoed ook een fysieke winkel in Den Hoorn (ZH) heeft? Naast de webwinkel waarmee BeterGoed haar klanten in Nederland, België en Duitsland bedient, kunt u BeterGoed ook echt een bezoek brengen en alle producten bezichtigen, aanraken en natuurlijk passen. Vanuit de winkel in Den Hoorn worden alle bestellingen van de klanten verwerkt en uitgeleverd.

 


Assortiment

Niet alleen zijn alle producten uit de webwinkel verkrijgbaar, de collectie in de winkel bestaat ook uit een groot assortiment aan damesmode, lingerie, ondermode en panty´s. BeterGoed is namelijk de specialist op het gebied van BH’s, damesondergoed, herenondergoed en kinderondergoed. U vindt in de winkel bekende merken zoals Ten Cate, Sloggi, Triumph, Felina, Setter, Enjoy, Tweeka, Styles, Angels, Marianne, Feetje en Dolce Vita.
Heeft u vragen over onze producten?

Mail ons en wij geven u binnen een paar uur een reactie info@betergoed.nl  

De klant centraal

Ook in de winkel in Den Hoorn staat de klant centraal. BeterGoed schenkt iedere klant de aandacht die nodig is. Heeft u advies nodig bij de aankoop van een BH? BeterGoed kan u direct voorzien van de juiste BH. U kunt deze ook direct passen in onze pasruimte. BeterGoed heeft namelijk een ruim assortiment aan BH’s van bekende merken zoals Felina en Triumph. De juiste BH is daarom zo gevonden.

 

Bent u echter op zoek naar bijvoorbeeld keukentextiel of een badjas? Het personeel van BeterGoed helpt u ook graag bij het uitzoeken van andere producten. Alle producten uit de webwinkel zijn te allen tijde ook in de winkel verkrijgbaar.

   

Het adres van BeterGoed is:

 

 Hof van Delftstraat 1A
2635 ED Den Hoorn
    
Telefoon: 015-2577112


         Volg ons ook op facebook