Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Retourneren van uw bestelling

Het artikel voldoet niet aan de verwachting. Kan ik mijn bestelling retourneren?
Op de 13 juni 2014 is de nieuwe consumentenwet in werking getreden. BeterGoed voldeed voor een groot deel al aan de nieuwe wetgeving, maar heeft toch nog een aantal aanpassingen gedaan in het voordeel van de klant. Ieder klant behoudt het recht om de bestelling binnen veertien dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. De klant ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. 


Wat zijn mijn wettelijke rechten en plichten ten aanzien van het retourneren?
- 14 dagen herroepings- of bedenktijd na ontvangst van de bestelling
- U heeft 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren nádat u ons op de hoogte heeft gesteld van de herroeping.
- U ontvangt uiterlijk 14 dagen nadat u de bestelling heeft herroepen uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons retour, mits de producten door ons inmiddels zijn ontvangen.
- De verzendkosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. 


Wat moet ik doen als ik mijn bestelling wil herroepen?
De nieuwe consumentenwet schrijft voor dat wij aan u een formulier ter beschikking moeten stellen om de bestelling te kunnen retourneren. Wij begrijpen dat dit niet ideaal is, echter hebben wij geprobeerd dit zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt het formulier hier downloaden. Wij verzoeken u dit ingevuld te mailen naar retouren@betergoed.nl. U heeft de bestelling dan herroepen en kunt u de bestelling terugzenden.
 

Let erop dat het product in de originele verpakking wordt teruggestuurd en nog in dezelfde staat verkeert als ten tijde van ontvangst. De kosten van het retourneren alsmede de verantwoordelijkheid voor het product komen voor rekening van de klant. Niet-gefrankeerde retourneringen nemen wij niet aan. 


Heb ik garantie?
Indien een artikel niet aan de kwaliteitseisen voldoet die van het artiktel verwacht mogen worden, dan heeft u uiteraard garantie. De garantie geldt indien het artikel ondeugdelijk is. Gebreken of schade veroorzaakt door (verkeerd) gebruik vallen vanzelfsprekend niet onder de garantie. Heeft u een vraag over de garantie op uw artikel? Neem daarvoor contact met ons op. Wij zullen u vervolgens informeren over de garantie.