Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Sauna / Wellness

Sauna / Wellness


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Heerlijk ontspannen in de sauna met een saunakilt, saunadoek of hamamdoek?

Steeds meer mensen gaan naar de sauna. En ook steeds meer mensen ontdekken dat daarvoor hele handige artikelen bestaan. Bij voorbeeld de saunakilt, een saunadoek of een hamamdoek. Vroeger ging men naar de sauna en nam men een handdoek mee. Dat was het dan wel. Tegenwoordig is de saunakilt onmisbaar bij een bezoek aan de sauna. Een enorm functioneel product, dat je makkelijk omslaat en overal mee naar toeneemt. Sommige mensen vinden de saunakilt zo handig, dat ze hem zelfs meenemen naar het strand! BeterGoed heeft een eigen lijn heren sanunakilts en dames saunaklits. Deze saunkilt is gemaakt van 100% katoen en hebben een stofdikte van 500 gr. Ook voor de iets grotere maat hebben wij een heren saunakilt en een dames saunakilt in de maat XL tot XXL.

 

De sauna handoek daarentegen is een aanpassing op de normale handdoek die men vroeger meenam naar de sauna. Waar die aanpassing in zit? De saunadoek past precies op de bankjes in uw sauna. Nooit meer aanmodderen met een gewone handdoek, maar gewoon een saunadoek met de juiste afmeting. U kunt er niet alleen op zitten, maar hij is ook lang genoem om erop te liggen. Ideaal dus. Bij BeterGoed is de saunadoek te bestellen in meerdere kleuren, waarvan er zeker altijd één naar uw smaak.

 

Geinspireerd op de Arabische cultuur: de hamamdoek. Een hamam is een Turks badhuis waar men zich kan wassen of kan stomen. Speciaal daarvoor is de hamamdoek ontworpen. Eén van de fijne kenmerken van de hamamdoek is zijn enorme vochtopname. Enorm handig bij het afdrogen in de sauna of in de hamam. Veel van onze klanten hebben de hamamdoek zelfs naar alle tevredenheid meegenomen op vakantie als een soort strandlaken. Omdat de hamamdoek zo snel vocht opneemt én snel droogt, is de hamamdoek een ideaal product voor na het zwemmen.

 

Zijn dat alle sauna- of wellnessproducten? Zeker niet. Wij herkennen net als onze klanten dat sauna's of wellnesscentra vaak op sommige stukken glad zijn. Slippers hebben daar wel een beetje tegen, maar niet zo goed als onze speciale slippers mét anti-slipzool. Gegarandeerd dat u zonder zorgen door iedere sauna kan lopen. Onze slippers zijn er in basiskleuren en passen dus zeker weten bij uw saunakilt, saunadoek of hamamdoek.