Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Hamamdoeken

Hamamdoeken


Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hamamdoek

Een hamam is van oorsprong een Arabische uitvinding. Dit soort stoombaden zijn veel te vinden in landen als Turkije en Marokko. Steeds vaker bevatten ook sauna’s en wellness-centra in Nederland en België een zogenaamde hamam. Hamamdoeken worden in een hamam (of Turks stoombad) gebruikt om het lichaam te wassen en te drogen. Hamamdoeken zijn vaak prachtig gekleurd en groot genoeg om ook als omslagdoek te gebruiken. De Sultan Peshtemal-serie die bij BeterGoed.nl is te bestellen, is geïnspireerd op de Turkse hamam-cultuur. De Sultan Peshtemal is niet alleen bestemd voor sanitaire vertrekken, maar is ook uitermate geschikt voor allerlei decoratieve en recreatieve gebruiken.

Praktisch en multifunctioneel

 

De hamamdoeken van de Sultan Peshtemal-serie zijn praktisch en multifunctioneel. Ze zijn sneldrogend, vederlicht en makkelijk mee te nemen. Ze kunnen dienen als: handdoek, badhanddoek en ook als strandlaken. Door de ruime afmetingen (100 x 180 cm) zijn hamamdoeken ook geschikt als omslagdoek. Ze zijn onder andere te bestellen in de kleuren: grey, babypink, aqua en yellow. Onze hamamdoeken zijn van uitstekende kwaliteit en speciaal gemaakt om extra veel vocht op te nemen. En dat terwijl de hamamdoek licht van gewicht, dun en makkelijk mee te nemen is.

 

Meer sauna/wellness

 

Naast hamamdoeken vindt u bij BeterGoed.nl meer artikelen voor sauna en wellness toepassingen. Als alternatief voor de hamam handdoeken hebben wij namelijk ook de speciale sauna handdoek. Ten opzichte van een standaard handdoek is een sauna handdoek in verhouding langer (70 x 200 cm). U kunt er niet alleen op zitten, maar ook uitgebreid op liggen. Dit zorgt voor optimaal comfort tijdens uw bezoek in de sauna. Verder bent u ook voor saunakilts en sauna slippers bij ons aan het juiste adres. Leuk om te geven: een van onze welness cadeaupakketten. Kortom, alles op het gebied van saunatextiel bestelt u online bij BeterGoed!