Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Saunakilt dames

Saunakilt dames


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Saunakilt dames

 

BeterGoed is koploper in Nederland op het gebied van de saunakilt voor zowel dames als heren. Op dit moment is ons inkoop team druk bezig om het assortiment saunakilts uit te breiden. Wij willen u een uitgebreide collectie saunakilts voor dames kunnen bieden zodat er voor iedereen iets te vinden is in onze webwinkel. Zoals met alle producten uit ons assortiment wil BeterGoed de saunakilts direct uit voorraad leveren zodat u geen dagen hoeft te wachten op uw aankoop. Een saunakilt dames is een enorm handig kledingstuk voor zowel in de sauna, wellness center als ook op het strand. Geen gehannes meer met handdoeken om u even om te kleden op het strand. De saunakilt dames is in één beweging om te slaan waarna hij gemakkelijk kan worden afgesloten doormiddel van klittenband. Ook voor een saunakilt voor dames in een iets grotere maat kunt u bij ons terecht.


 

Saunakilts altijd van 100% katoen

 

Belangrijk is dat u een saunakilt dames koopt die gemaakt is van 100% katoen. Katoen neemt perfect vocht op en dit is noodzakelijk voor in de sauna of wellenss center. In veel goedkope saunakilts voor dames zit ook vaak polyester verwerkt wat niet handig is voor in vochtige ruimtes.


Saunakilt dames snel geleverd

Snel genieten van u saunakilt dames? Op werkdagen bestellen voor 16:00 uur betekend de volgende dag uw saunakilt in huis.