Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Strandlaken kind

Strandlaken kind


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Kinderstrandlakens

 

Op zoek naar een strandlaken voor uw kind? Bij ons vindt een uiteenlopend aanbod strandlakens voor kinderen. Daarbij moet u niet denken aan saaie effen strandlakens, maar aan vrolijke kleurrijke lakens met leuke voorstellingen, die tot de verbeelding spreken. Een kinderstrandlaken moet de fantasie van een kind prikkelen en daarnaast comfort bieden. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle grappige en vrolijke strandlakens voor kinderen. Ook met het formaat wordt rekening gehouden. Op deze pagina vindt u daarom ook strandlakens voor de aller kleinsten (75 x 150 cm). De lakens zijn vervaardigd uit een fijne en ultra zachte en sneldrogende badstof. Deze badstof is tevens goed absorberend en geschikt als handdoek. Als u een strandlaken voor u kind bestelt bij BeterGoed.nl profiteert u van onze uitstekende, snelle service!
 

Strandlaken kind: stoer, vrolijk en grappig

 

Laat uw kind helemaal kind zijn met een strandlaken van BeterGoed.nl! Deze worden gekendmerkt door stoere, vrolijke en grappige patronen. We hebben zelfs strandlakens speciaal voor meisjes: een roze of een lila Jewellery laken. Op zoek naar een strandlaken speciaal voor jongens? Wat dacht u van het gele Lego strandlaken? Een strandlaken met Lego-stenen, welke jongen wil dat nou niet? Natuurlijk vindt bij ons ook strandlakens voor zowel jongens, als meisjes. Smurfen, olifantjes en visjes, we hebben het allemaal!
 

Uitstekende service en meer!

 

Als u een strandlaken kind bestelt bij BeterGoed.nl profiteert u van onze uitstekende service. Vanaf nu is een bezoek aan de winkel overbodig en bestelt u uw strandtextiel makkelijk en snel op onze website. Online betalen kan veilig met iDEAL of PayPal. Als webwinkel beschikken wij over het Webshop Keurmerk dat garant staat voor veiligheid en betrouwbaarheid! Voor 15.00 uur bestelt? U heeft uw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis! BeterGoed.nl heeft behalve strandtextiel, ook alles op het gebied van keuken- en saunatextiel. Wacht niet langer en profiteer!