Winkelwagen subtotaal: € 0,00

Saunakilt heren

Saunakilt heren


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Saunakilt heren van BeterGoed: niet te missen

In de hitte van de sauna zijn handdoeken niet ideaal: daarom bestaat nu speciaal voor jou als saunaliefhebbers de saunakilt heren. De saunakilt heren staat netjes en is hartstikke handig in de sauna. Je zult nooit meer gedoe hebben met het omslaan van handdoeken, maar hoeft slechts de saunakilt vast te klitten. BeterGoed biedt nu een breed assortiment saunakilts aan. Zo zijn de saunakilt heren en de saunakilt dames in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Beco saunakilt: kwalitatief en stijlvol

Een prominent merk dat de saunakilt heren ontwikkelt is het merk Beco. Beco biedt saunakilten aan voor mannen en vrouwen. Je kunt kiezen of u een witte, een donkerblauwe, of een grijze saunakilt wilt. Aan de voorkant van de kilt bevindt zich een handig zakje, waarin je spullen als je telefoon en autosleutels in kwijt kunt. De saunakilt heren en dames van Beco zijn gemaakt van 100% katoen. Dit is heel belangrijk in de sauna, omdat katoen vocht zeer goed opneemt. Door de hitte van de sauna gaat men veel zweten. Daarom is katoen in de sauna echt een must.

 

Andere merken saunakilts

Uiteraard biedt BeterGoed je ook andere merken. Zo kun je op onze website de saunakilt heren onder andere in het lichtblauw vinden, maar ook in de tropische kleur ‘aqua’. Mocht je liever een wat diepere kleur blauw hebben, dan is er de saunakilt heren in de kleur cobalt. Ook bestaat de saunakilt heren en dames in de kleuren ‘terry antraciet’, ‘terry aqua’ en ‘terry sand’. Voor dames bieden wij ook roze en turquoise saunakilts. Onze saunakilts zijn doorgaans van eenzelfde lengte en vallen tot net iets boven uw knieën. Ideaal dus om er netjes bij te lopen in de sauna.

 

Maten

BeterGoed biedt uiteraard verschillende maten aan voor de saunakilts. De saunakilt heren en dames zijn beschikbaar in de maten S tot XL door de handige, verstelbare elastische band. Je kunt dus je maat aanpassen wanneer je maar wilt. Ook biedt BeterGoed grotere maten saunakilts aan (tot XXL). Alle soorten saunakilt heren en dames van BeterGoed zijn gemaakt van 100% katoen en de stofdikte is doorgaans zo’n 500 gram.

 

Bijzondere mogelijkheden

BeterGoed zou BeterGoed natuurlijk niet zijn als de klant geen koning zou zijn. Daarom is het mogelijk om bij ons online je perfecte saunakilt heren of dames te bestellen. Maar dat is nog niet alles. In de sauna is het immers mogelijk om je saunakilt kwijt te raken, of dat iemand per ongeluk de verkeerde meeneemt. Daarom kan je nu bij BeterGoed je naam of logo in de saunakilt laten borduren. Zo weet iedereen (inclusief jijzelf) welke saunakilt bij hem of haar hoort.

 

Cadeauservice

De saunakilt is zo handig, dat kun je haast niet alleen voor jezelf houden. Met de cadeauservice van BeterGoed is het mogelijk om de saunakilt heren en dames te bestellen voor een vriend of vriendin van je. Als je aangeeft bij de bestelling dat het product een cadeau is, dan pakt de service van BeterGoed de kilt graag voor je in. Je kunt zelfs aangeven wat voor pakpapier jij wilt. Zo kun je het gemak van de saunakilt heren of dames aan je vrienden doorgeven.

 

Belang van de saunakilt

In de sauna kan de temperatuur van minimaal 80 graden celsius oplopen naar tot maar liefst 120 graden celsius. De sauna kan worden beschreven als een droog heteluchtbad, en wordt daarom ook wel een saunabad genoemd. Het nemen van een heteluchtbad wordt al eeuwenlang gedaan. 120 graden klinkt heer heet, maar omdat de luchtvochtigheid van de saunaruimte hoogstens 15% is, voelt het voor de huid niet snel te heet. Naast sauna’s bestaan ook stoombaden. In stoombaden is de luchtvochtigheid veel hoger en daardoor blijft de temperatuur lager. Een Hamam is een soort kruising tussen de sauna en het stoombad. In een Hamam kun je ook massages, speciale wassingen, en scrubs krijgen. Ook in stoombaden en de Hamam is de saunakilt heren of dames natuurlijk goed te dragen.

 

Saunakilt in plaats van kleren

Over het algemeen vinden mensen het fijn om de sauna te bezoeken voor een mentale reiniging: door de hitte word je helemaal zen en kun je even ontsnappen aan je drukke leven. De sauna is echter ook (en voornamelijk) een lichamelijke reiniging. Door de hoge temperatuur gaat je lichaam flink zweten. Kleding is daarom niet toegestaan in de sauna, ten eerste om lichamelijke irritaties te voorkomen (door het zweet) en ten tweede om hygiënische redenen. De eerste reden, het voorkomen van lichamelijke irritaties, is eigenlijk de oorzaak van de tweede reden. Door met kleren aan in de sauna te gaan, kan je huid gaan ontsteken door het ophopende vuil. Dit is onhygiënisch en zelfs schadelijk voor de huid. Vandaar dat je dus geen kleren aanmag in de sauna. Om er toch netjes uit te zien, is daarom de saunakilt heren of dames ideaal.

 

Speciaal bij BeterGoed

De klantenservice van BeterGoed is eerlijk en direct. Direct nadat wij je bestelling binnen hebben gekregen, gaan wij aan de slag om je product zo snel mogelijk bij u te krijgen. Als je je bestelling voor 16:00 afrond, dan heb je het product de volgende dag in huis. De saunakilt heren of dames ligt dus vrijwel meteen bij jou op de stoep. Daarnaast zijn onze producten van goede kwaliteit en bieden wij een scherpe prijs. Bovendien schenken wij, als je een klacht hebt over het product, of het product gaat stuk, zonder probleem je geld terug, binnen vijf dagen. Mocht je dus graag naar de sauna gaan, of het juist een keer willen proberen, dan zijn de saunakilt heren en de saunakilt dames voor jou onmisbaar – en BeterGoed is de ideale website om ze te bestellen. Met de saunakilt heren of dames loop je netjes door de sauna én heb je geen gedoe meer met onhandige handdoeken. Ideaal dus.